备课
  • 备课
  • 试题
上传文档赚现金

江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题

试卷
温馨提示:部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题01
江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题02
江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题03
江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题04
江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题05
还剩26页未读,继续阅读
下载需要20学贝
加入资料篮
资料简介 展开

江苏省盐城市2020届高三英语第四次模拟考试试题

第一部分 听力(共两节,满分20分)

做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。

第一节(共5小题;每小题1分,满分5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.When does the woman plan to finish her history essay?

A.On Friday.                  B.Tomorrow.                        C.Tonight.

2.What does the woman's brother do?

A.A security guard.        B.A shop assistant.              C.A clothes designer.

3.Which program does the man want to watch?

A.The basketball game.B.The documentary.             C.The chat show.

4.What does the woman dislike about her burger?

A.The size.                   B.The taste.                             C.The price.

5.What does the man think of the concert?

A.The instruments were bad.

B.The songs were quite interesting.

C.The musicians should have practiced more.

第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6.What is the probable relationship between the speakers?

A.Sales clerk and customer.               B.Mother and son.              C.Schoolmates.

7.Why did the man decide to buy the green shoes?

A.They were his first choice.

B.They were comfortable to wear.

C.They were popular among students.

听第7段材料,回答第8、9题。

8.What are the speakers talking about?

A.A match.                         B.A coach.                                          C.A season.

9.Why does the man feel happy?

A.He scored a goal.          B.His parents came to watch.               C.His coach praised him.

听第8段材料,回答第10至12题。

10.Where did the speakers go swimming?

A.In the sea.                     B.In the river.                                     C.In the lake.

11.How did the man feel about sleeping in a tent at first?

A.Excited.                      B.Nervous.                                            C.Unhappy.

12.What do we know about the campsite?

A.It needs a shop.          B.It is too small.                                   C.It has no showers.

听第9段材料,回答第13至16题。

13.Why did the woman try a flying experience day?

A.Her friend persuaded her.

B.She decided to become a pilot.

C.She expected to see her house from the sky.

14.What did the woman's instructor do during the flight?

A.She said little.          B.She told jokes.                               C.She stayed upset.

15.What does the woman say about the flight?

A.It made her very tired.

B.It seemed to last long.

C.It was worse than expected.

16.Which experience day would the woman like to try most?

A.Sports car driving.           B.Deep-sea fishing.                C.Horse riding.

听第10段材料,回答第17至20题。

17.What role did Alice Fisher play in Green Valley?

A.A policewoman.            B.A teacher.                C.A farmer.

18.How long has Alice Fisher worked in comedy productions?

A.For 3 years.                 B.For 7 years.               C.For 10 years.

19.What does the speaker focus on in the first section of the classes?

A.Voice control.          B.Performance skills.      C.Body movement.

20.When will The Passenger be performed?

A.On July 7th.           B.On July 13th.                 C.On July 20th.

第二部分 英语知识运用(共两节,满分35分)

第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

请认真阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答

题卡上将该项涂黑。

21.All of us applauded the proposal_______every cent should be used where it is needed most.

A.that                             B.what                        C.which                          D.whether

22.For students,preparing for Gaokao is a difficult but______challenge that will shape theirfuture.

A.controversial              B.arbitrary                  C.tentative                     D.worthwhile

23.He_______you he was a qualified agent,but the truth is quite otherwise.

A.must tell                    B.could tell                 C.should have told           D.might have told

24.Everyone wants to live on the top of the mountain,but growth occurs while you_______it.

A.climbed                   B.have climbed             C.are climbing              D.have been climbing

25.We all have times of insecurity in life,_______there is nothing to do but bravely face thefeelings of doubt.

A.which                      B.when                         C.where                         D.that

26.What_______an excellent player from an average one is that the former learns from hiserrors,while the latter repeats them.

A.defines                 B.describes                     C.differentiates               D.discourages

27.You can read about other countries,but there's no______for visiting them yourself.

A.compensation       B.criterion                      C.sacrifice                    D.substitute

28.The city has its pleasures,but Christine wished_________for the quiet of country life.

A.even                     B.thus                              C.either                         D.instead

29.-----It's said that Johnson will be promoted to senior manager next week.

--Cool!He is well suited to the role_________his years of hard work and experience.

A.by virtue of              B.by order of                C.in case of             D.in favour of

30.________we have specific tasks to do,our leader makes sure we don't lose sight of the bigpicture.

A.Until                        B.Unless                     C.Although              D.Whether

31.The works of Du Fu,China's greatest poet,_______a precious cultural heritage for the entireworld,not just for China.

A.represented               B.represent                C.will represent             D.have represented

32.-I think we really need to_______ on this project.

-Yeah!The deadline is in July,and it's already June.

A.turn the clock back   B.raise the red flag   C.get the ball rolling    D.kill the fatted calf

33.Charles is crazy about antiques and included in his closet______a collection of vases invarious shapes and sizes.

A.has                               B.is                             C.have                         D.are

34.Li Zigi is famous for her videos of rural self-sufficiency_______on Weibo and YouTube.

A.posted                      B.having posted             C.having been posted   D.to be posted

35.-Andrew said he would be here by 8.

----_______. He has never been punctual for anything in his life.

A.You said it            B.I wouldn't bet on it    C.You asked for it          D.I can't agree more

第二节 完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)

请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,

并在答题卡上将该项涂黑。

A letter to the teacher who inspired my young son

I was so worried about handing my little boy,Carol,over during his first week of school,but

you made it easier.You 36 at him like a mother would at her own child.You showedwarmth and your hugs were always on 37.

After  a day in class with you.Carol would come home 38  .Whenever I hear Do Your Ears Hang Low or see him 39 to the sky when singing about the days of the week,I will think of you.The first time we sang it after 40you was hard but,as time passes,I take41 in the knowledge that.even though you are not here,your work 42 to make childrenhappy.

Your creativity was 43.I'll never forget the children's faces when you'd beautifully44the classroom into the Deep Dark Wood.I remember their45faces talking aboutthe Magnificent Tower Building you'd46

In the short time I knew you,you never seemed 47 by the mountain of paperwork orpossible work-life balance that comes with the role.Instead,you appeared to 48 everyminute.

I can't comprehend why you've been 49 from us.Telling Carol was one of the hardestthings I've had to do.I'm not sure whether he fully understands,50 he told me he lovedyou and has been asking whether your"robot powers"will work in 51.I hope that you willshine on him from heaven and 52 him always.

153 I had told you all of this when you were with us.I hope that you54 theextent of your magic,how you brought 55 to everyone you met and how loved you were.  Goodbye,Dear Friend.

36.A.pointed  B.smiled  C.came   D.aimed

37.A.display  B.duty   C.sale   D.offer

38.A.complaining B.dancing  C.singing  D.weeping

39.A.stretching  B.shouting  C.shooting  D.submitting

40.A.losing  B.contacting  C.leaving  D.pleasing

41.A.pride  B.delight  C.part   D.comfort

42.A.promises  B.happens  C.continues  D.ceases

43.A.complex  B.inspiring  C.shabby  D.temporary

44.A.transformed B.divided  C.enlarged  D.shrunk

45.A.frustrated  B.cheerful  C.panicked  D.funny

46.A.observed  B.purchased  C.discovered  D.created

47.A.motivated  B.interrupted  C.disturbed  D.rejected

48.A.waste  B.enjoy   C.share   D.seize

49.A.taken  B.hidden  C.claimed  D.saved

50.A.because  B.while   C.but   D.and

51.A.schoo1  B.heaven  C.music   D.performance

52.A.inspect  B.imitate  C.satisfy  D.guide

53.A.wish  B.regret   C.assure   D.forget

54.A.lost  B.expected  C.knew   D.managed

55.A.convenience B.argument  C.sympathy  D.happiness

第三部分 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)

请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,

并在答题卡上将该项涂黑。

Wish List

The latest home hygiene(卫生)devices

 

PhoneSoap Pro(Price:$119.95)

https://www.phonesoap.com/

Our smartphones can collect so many bacteria that they are aroundseven times dirtier than a toilet.The PhoneSoap Pro uses ultraviolet(UV)light and claims to kill 99%bacteria in only five minutes.Thisrechargeable case can accommodate more varieties than only iPhoneseries.

TUSHY Classic(Price:$109)

http://www.hellotushy.com/

Attachable bidets such as the TUSHY have become hotcommodities.With quick ten-minute installation,this toiletaccessory simply sits beneath your toilet seat and connects to yourwater source without the need for electricity or a pump.Withadjustable pressure and spray direction,the TUSHY canaccommodate the whole family.

PureAir FRIDGE(Price:$49)

https://www.greentechenv.com/

Food hygiene really matters.This small air purifier sits wirelesslybetween the fruit and vegetables in your fridge,maintaining fresh airwithin,removing any unwanted smells and autonomously destroying  bacteria.This compact device uses a rechargeable battery that canlast 18 to 24 days on one charge.When power is running low,thereis a noticeable alarm when the fridge door is opened.

Coway Airmega(Price:$849)

https://www.cowaymega.com/

In a time when we have to stay in our homes,you might beconsidering the quality of air inside.The Conway Airmega 400Sboasts the ability to remove 99.97%of particles,including PM 2.5and other pollutants.App-controlled,this home air-purificationsystem will monitor your home's air quality and make automaticadjustments to its fan speed to improve air quality in real time.

 

56.Which of the four hygiene devices can operate without electricity?

A.PhoneSoap Pro.          B.TUSHY Classic.           C.PureAir FRIDGE.          D.Coway Airmega.

57.According to the passage,which of the following statements is TRUE?

A.PhoneSoap Pro is specially designed for iPhone 11 Pro.

B.TUSHY Classic can operate without the need for water.

C.PureAir FRIDGE automatically reminds us of low power.

D.Users have to manually adjust Coway Airmega's fan speed.

B

Last month,I said a final farewell to my lovely old dog,Oscar.I have been missing himterribly.Oscar went everywhere with me.He was my mascot of unconditional love,my lonelinessrelief and one of the big loves of my life.

Many scientific studies have shown that petting a dog and even having one nearby can reducestress.Peter Wedderburn,a writer and veterinary surgeon,once said"Dogs become a central part ofour lives,offering unconditional love,continual company and an alternative to loneliness.A dog isthe ultimate loving companion."

It's no wonder I miss him.Oscar also gave structure to my day.His soft furry rub was my earlymorning wake-up call,plus his walks punctuated my day with a stress-relieving wander by the canalbank.Since his death,I have found myself lying in bed feeling a little low and unmotivated.I'malso spending hours at my desk and not getting out into the light all day.

I didn't want my mood to spiral downwards,so I have started a new,gentle morning practice.I have decided to put my focus on lighting my fire-both literally and metaphorically.Mornings arecold on my canal boat,so what better way to heat things up than by creating a warming ritual(仪式)。

As I piled up old newspapers,placed four logs on the pile and loaded up smokeless coal,Ithought about the"fuel”I wanted to use today-the opportunities and tools available to me.Finally,I struck the match,which symbolized the"spark of inspiration".As the fire started to burn,I wroteabout someone or something that had inspired me as the flames slowly heated up the boat.

Oscar naturally lit up my days and life.Without him,I'm having to be more conscious abouthow I look after my mental health and mood,but I'm now starting to enjoy my new start to themornings.I still miss my lovely dog,but I always end my morning practice by raising my mug ofcoffee in gratitude for the privilege of 13 years of love and light that he brought into my life.Lovenever dies.

58.Why does the author mention scientific studies and quotes from Peter Wedderburn?

A.To introduce the funny stories about Oscar.

B.To illustrate how attachment to dogs forms.

C.To emphasize her sorrow at Oscar's death.

D.To contrast her love for a dog with others'.

59 The underlined phrase"spiral downwards”in Paragraph 4 is closest in meaning to____

A.darken        B.lift              C.improve                    D.swing

60.What did the warming ritual mean to the author?

A.It was a new routine which kept her warm in the morning.

B.She viewed it as a ceremony to mourn her beloved Oscar.

C.She intended the ritual to honor those that had inspired her.

D.It symbolized a departure from her downward feelings.

C

The British government declared that a"proper piece of work”was being carried out to lookinto the possibility of linking Scotland to Northern Ireland via a bridge spanning the Irish Sea.Atthe moment,the leading candidates for the locations of the route are Portpatrick on the Scottishcoast and Larne on the Northern Irish coast.

Length aside,there are a number of other significant challenges that such an enormous projectwould raise.For example,there's the depth of the sea,which at times reaches 300 metres,and thelarge spans that would be required to let any ships pass under the bridge safely,explained Ian Firth,a structural engineer at the Institution of Civil Engineers.

"One solution might be to use floating foundations."he said."You have a floating pontoon(水上浮台)held below the surface of the water.You still have to get down there and drill holes in therock down below,but you're now just tying it down with some cables.Then the floating platform isheld below the waves-you don't want it at the surface because then you're getting wave action andtidal action.You stand your bridge structures on those floating platforms.That's the sort of thingthat potentially could be doable."

Even so,such a structure would still leave those travelling across it at the mercy of high windsand heavy rain,even taking into account any weather shielding measures that could be fitted.However,there may be another solution.

"There's another type of floating structure,a submerged(水下的)floating tunnel.It's notthrough the rock but under the water,"said Firth."You attach it down,shall we say 20 metres belowthe water,so that ships can go happily across the top of it,but the thing is actually floating.If you'rein your car,you're driving,in effect,through a tunnel.That is a very interesting,and I think reallyquite potentially practical solution."

But it's early days and there are many factors to consider,such as the ability of the transportlinks either side of the crossing to cope with additional traffic,and the fact that it may be moreefficient to upgrade the existing ferry infrastructure,before any kind of design work could begin.

"At the moment it is an idea and not much more than that.To begin with,we'd need a pre-feasibility study which looks at what the options are so that we can actually frame the range of afeasibility(可行性)study,"said Firth.After that people like me could go away and turn over what the options are.I believe it's possible.But possible'and'affordable'are two different things.I'm not trying to put numbers to it ,  but it is eye -wateringly expensive,and nothing like it has beenattempted before.But we're in the business of finding solutions to challenges.We civil structuralengineers are good at that kind of thing."

61.From Paragraphs 1 and 2,engineers may focus efforts on the_of the bridge-to-be.

A.cost           B.location            C.structure                 D.reliability

62.What might be the major drawback to the first solution?

A.It is impossible to build a bridge on floating platforms.

B.It takes much labor to tie floating platforms with cables.

C.Wave and tidal action can easily destroy floating platforms.

D.Traffic flow will be subject to severe weather conditions.

63.What can we learn from Firth's words in the last paragraph?

A.Bridge construction is more of an assumption than a detailed plan.

B.Engineers have reached a consensus on the feasibility of the project.

C.They are trying to update the structural design to control costs.

D.Previous similar attempts do help them draw up a feasible plan.

64.Which of the following might be the best title of the passage?

A.Why not float?

B.A bridge too far?

C.Overlooking the Irish Sea

D.Meeting new Scottish friends

D

Expectations can be tricky and this is no different in the workplace!As I listen to some BabyBoomer managers relate their frustrations about working with Generation Y(Gen Y/millennials (千禧一代)workers,their two main complaints center on their perceptions of the younger generation'swork ethic and sense of entitlement.These managers express that Gen Y workers want the honors ofthe workplace without putting in the sacrifices to earn them.

The Baby Boomer/Generation Y Conflict is a good title that I often use to describe this newmillennium divide between Boomers and Gen Y workers.This conflict comes from different lifeexperiences and generational expectations.Can Baby Boomers and Gen Y just get along?Theanswer is yes!As managers understand and account for the generational differences,they can moveworkplace dynamics from frustration and conflict to productivity and mutual understanding.To do so,we have to first understand Boomers and Gen Y.

Born between 1943 and 1960,Boomers,grew up in an environment of social unrest wherechallenging authority was the norm.As noted in Generations at Work,significant events of theBoomer generation include the civil rights movement,the Vietnam War,the women liberationmovement and the Cold War.Boomers reflect that time in many ways:they tend to think they canchange the world and they want to fulfill their own individual goals and potential.They come to theworkplace confident,prepared to work hard,and expecting to be rewarded for their efforts.

Born between 1980 and 2000,Gen Y workers grew up in an environment of adult attentionwhere monitoring,recognition,and support were the norm.Significant events of their generationinclude technology,protective parenting,school yard violence and multiculturalism.Gen Y workersreflect this time in many ways:they are the most technically talented generation and they are themost spoiled generation.Gien Y workers come to the workplace with confidence and a continuingexpectation of recognition and support independent of results.

With the understanding that Generation Y workers have significantly different life experiencesand expectations,Boomer managers can adjust their own interaction style and move fromfrustration and conflict to mutual understanding and productivity.

Gen Y workers are used to immediate feedback on how they are doing.It comes from theirdigital world where information is shared frequently and quickly.Give them ongoing feedback.Besure to balance the feedback:tell them what they did well as well as how they can improve.

Many Gen Y workers are used to multiple supportive adults in their lives who spoiled andpraised them.They respond better to coaching that focuses on outcomes than a direct managementstyle.

Boomer managers sometimes make the assumption that Gen Y workers are rude ordisrespectful of authority.More often,however,Gen Y workers do not understand normal standardsof workplace behavior.For example,Gen Y workers often expect immediate responses from theirbosses on whatever they communicate to them.This comes from their life experiences.They havehad cell phones at a young age and are masters at communicating through text messages,socialmedia,etc,Further,they are used to calling the adults in their lives and getting immediate attention.They bring these expectations to the workplace.

Boomers are partly responsible for launching some work-and-life balance programs for Gen Yworkers.These younger generations have seen the negative effects that work has produced on someBoomers and decided that they want some balance in their lives.Many do not want to work likewhat Boomers have done.Boomer managers can engage Gen Y workers by supporting workplaceflexibility and work-and-life balance.For these younger generations,work-and-life balance isamong their top working priorities.

Expectations are hard to manage and different generations have different workplaceexpectations!Boomer and Gen Y conflict,however,does not have to continue.When Boomermanagers understand these differences,they can both adapt their own interaction style and educateothers to promote organizational productivity.These generations do not have to continue to collidein the workplace!

65.What can we infer from Paragraph 1?

A.Gen Y workers always dismiss the honors as useless.

B.Boomers complain about the job attitude held by Gen Y.

C.Boomers tend to show little respect for Gen Y's entitlement.

D.Gen Y workers don't care about Boomers'misunderstandings.

66.Paragraphs 3 and 4 are meant to explore

A.the different attitudes towards accepted social norms.

B.the reasons for the frustrations and conflicts at work

C.the shared beliefs that united the two separate generations

D.the outcomes of different parenting on each generation

67.Which of the following could best describe the character of Boomers?

A.Gentle but reserved.

B.Stubborn and jealous.

C.Strict but generous.

D.Ambitious and confident.

68.What do Gen Y workers expect in the workplace?

A.Continual appreciation and assistance unaffected by results.

B.Good results as well as acknowledgement from bosses.

C.Independent advice on how to gain wide recognition.

D.Constant monitoring at work to boost their results.

69. How do Gen Y workers probably want feedback provided?

A.Occasionally by post.

B.Instantly and carefully weighed.

C.Regularly by means of praise.

D.Directly and casually informed.

70.Gen Y workers pay special attention to work-and-life balance because

A.they are accustomed to the comfort of modern life

B.their parents have been paying the same attention to it

C.they don't want to follow in the footsteps of Boomers

D.many sacrifices for honors have been made in the workplace

第四部分 任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)

请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。

注意:请将答案写在答题卡上相应题号的横线上。每个空格只填1个单词。

Millions of people illegally download movies,music and video games every day,and onlinepiracy is a serious and expensive problem.Recent figures show that 90%of files transferred overfile-sharing networks are copyrighted.And it's costing the US economy up to$250 billion a year.Atthe heart of the matter there's a moral question to consider.Is it fair that someone downloads forfree in seconds something that took a team of people months of hard work to create?

What are governments doing about online piracy?Some countries have passed tough new laws.The Spanish government has shut down domestic file-sharing websites and blocked access tooverseas-based sites.Also,governments are going after high-profile pirates.Kim Dotcom,theowner of Megaupload.com,was arrested in New Zealand,who has been accused of piracy becausemany people were using his website to swap copyrighted files.

Are laws and arrests really the best way?Many people aren't so sure.The problem is that filmsare released at different times around the world.Kim Dotcom says that a teenager in Germany,forexample,has to wait six months to see a movie that has already come out in the US.So,instead ofwaiting,they download it illegally.Kim says,"If everybody had access to content at the same time,you wouldn't have a piracy problem."

American company Netflix lets users stream films to their TV.But many complain thatNetflix's selection of movies is too small and that there aren't enough new releases.One reason isthat studios release films on DVD and then,after a few months,make them available for streaming.But what actually happens is one person buys the DVD,they upload it to a file-sharing site andeveryone else downloads it for free.

American law student Srikant believes that if movie studios and record companies want to beatthe pirates,they need to make it just as simple and quick to get content legally."I think peoplewould pay for content if it's reasonably priced and it's available when they want it,"he adds.

This is already happening with music.Spotify is a program that lets you stream music to yourcomputer for just E5 per month.And since it was launched in Sweden in 2009,online music piracyin Sweden has dropped by 25%.The key to its success lies in that Spotify has a large range of music,songs are instantly available and the service is reasonably priced.

Easy access isn't the only possible solution.Economist Glenn MacDonald thinks he has theanswer.He says record companies should give albums away for free and then make money fromtours and merchandising.That's not such a ridiculous idea.The heavy metal group Manowar hasmade a fortune from their tours,which are full of fans who discovered the band by illegallydownloading the music.

Online piracy is a complex and controversial issue.And one thing is for sure:it's not goingaway anytime soon.

Online piracy-The issue of illegal file sharing

Passage outline

Supporting details

Problems

 

Recent figures show the(71)          of files shared online are copyrighted.

Online piracy is such an alarming problem that it makes the economy(72)         

Current measures andtheir(73)         

 

 

Laws against piracy have been passed,and some website owners(74)          with piracy have been arrested.

Companies like Netflix(75)          their users to stream films to TVs.

Laws and arrests can't ease the(76)          of equal access to content at

the same time.

Users are faced with a(77)          range of films,which are released monthsafter their DVD versions.

Other solutions toonline piracy

 

 

Spotify has set an(78)           of instant availability and reasonably-priced

service.

For music industry,giving albums away for free helps to make a(79)         

from tours and merchandising.

Conclusion

 

Online piracy is a complex and controversial issue,which(80)         

long-term efforts.

 

第五部分 书面表达(满分25分)

81.请阅读下面文字,并按要求用英语写一篇150词左右的文章。

Recently a piece of news about a child pouring ink and his parents'education method hasaroused a heated discussion among netizens.A 7-year-old naughty boy poured some ink out of a  window on the 7th floor,not only dirtying the clothes on the neighbors'balconies downstairs,butalso staining the windows,walls and floors.Hearing about the situation,the parents made apologies from door to door with their son.Meanwhile,they brought home the neighbors'stained clothes towash and compensated for their losses.In addition,the parents paid for professionals to clean thepolluted walls,in front of which their son was kept standing in the sun and watching them beingcleaned.

The news resonated(共鸣)with netizens in that many families have such children,who oftenmake mistakes.High praise has been given to the couple for the method of educating their son.Instead of beating or scolding him,the couple took their responsibility as parents and punished theirson to make him aware of the consequences of improper behaviour.

【写作内容】

1.用约30个单词概述上述信息的主要内容;

2. 你如何看待该父母处理此事的方式,并给出理由;

3.请针对孩子犯错,给出合理的应对建议(不少于两点)。

【写作要求】

1.写作过程中不能直接引用原文语句;

2. 作文中不能出现真实姓名和学校名称;

3.不必写标题。

【评分标准】

内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

 

2020届盐城四模解析

单项选择详细解析:

第21题 A 考察同位语从句。我们所有人都很赞同这项提案——每一分钱都要用到极致。Proposal后半句对此进行说明解释,可见此句为同位语从句,用that引导,故选A。

第22题 D 考察词义辨析。对于学生而言,准备高考是一个困难而又重要的挑战——这将决定他们未来的人生方向。A. 有争议的 B. 武断的 C. 试探性的 D. 有价值的,值得投入时间经历的;重要的,故选D。

第23题 D 考察情态动词的推断用法。他可能已经告诉你他是一个有资质的代理人了吧;但事实上恰恰相反。might have done表示对过去的推测,故选D。

第24题 C 考察时态语态。每个人都想爬到山顶,但成长也即发生在你攀登的过程中。While前用一般现在时,后用ing形式,故选C。

第25题 B 考察非限制性定语从句。在生活中,我们都会经历到不安全感的时候;而在那些时日里,我们能做的只有勇敢地面对质疑。前半句times 为先行词,表示那段时间中,故选B。

第26题 C 考察词义辨析。一个出色的运动员和一般人不同的在于,前者会从失败中吸取教训,而后者只会重蹈覆辙。A. 定义 B. 描述 C. 区分 D. 阻止,使气馁,故选C。

第27题 D 考察固定搭配。你可以从纸上了解到别的国家的概况,但是这永远也不能代替你亲身实践的经历。No substitute for 无可替代,故选D。

第28题 D 考察孩子们的排除能力。这座城市有它的乐趣,但是克里斯汀更喜欢乡村生活的安静。表示一种转折和另外一种情况,应instead更好。 

第29题 A 考察介词短语。——据说乔森下周要升职成为高级经理了呀!——太酷了!凭借其多年的努力工作与实际经验,他会很适合那岗位的。A. 凭借 B. 奉…之命 C. 以防万一 D. 偏爱,倾向于,故选A。

第30题 C 考察连词。尽管我们还有很多具体的工作要完成,我们的领导还是在确保我们不要忽略大局。A. 直到 B. 除非 C. 尽管 D. 是否,故选C。

第31题 B 考察时态语态。杜甫是中国著名诗人。他的作品不单单是中国宝贵的文化遗产,更是整个世界的瑰宝。陈述事实情况,用一般现在时,故选B。

第32题 C 考察谚语俗语。——我觉得我们必须开始执行计划了。——是啊!七月就要截至了,现在都六月了欸。A. 时光倒转 B. 警告 C. 开始做 D. 宴请款待,故选C。

第33题 B 考察表语倒装和主谓一致。查尔斯非常痴迷于收集古董,在他的橱柜中有一套不同形状和尺寸的花瓶。后半句倒装, 且a collection of 后为三单形式。原句语序:a collection of vases is included,故选B。

第34 题 A 考察非谓语作后置定语。李子柒因其发布于微博和油管的自给自足小农生活的视频而出名。视频是被发布于网上,用被动,且句子为一般时态,故选A。

第35题 B 考察情景交际。——安德鲁说他会八点到。——我不敢保证。他从来就没有准点过。A. 你说对了 B. 我不敢打赌 C. 你自找的 D. 我非常同意,故选B。

 

02完型填空

本文作者缅怀了自己孩子的老师所做出的奉献。是一篇较容易理解的记叙文,主要考察学生联系上下文、固定搭配的积累。可能的难题有41、49。

详细解析:

第36题 你看着我的孩子微笑,就像是妈妈看着孩子一样。排除法,其余动词+at 都不符合这里描述老师对孩子很好的语境。

 

第37题 你的拥抱永远都提供。on offer本意表示在出售中,可以延伸为提供,offer本身就有主动提供的意思,其余选项则不行。

 

第38题 根据后面我听到歌曲以及when singing可知,这里是他会唱着歌回家。

 

第39题 排除法,这里是孩子上完课很开心,向天空伸展(身体),shout 是指大声/愤怒地说,不符合此处孩子的心情。shoot和submit根据其中文意思就可以排除。

 

第40题 根据下面you are not there以及后面的heaven等可知,老师去世了,因此是losing。

 

第41题 固定搭配take comfort表示得到安慰,我可以从……的想法中得到安慰。

 

第42题 前半句“虽然你人不在了”,以及后面大家还是对老师的歌曲以及课堂念念不忘可知,这里是“但是你的作品继续让孩子快乐”

 

第43题 根据前面孩子很喜欢老师,以及后面作者感老师所做的一切可知,老师的创造力非常鼓舞人心,inspiring。

 

第44题 这里后面接了xxx into xxx,加上宾语是教室,因此选transform,把教室变成了“幽暗的森林”

 

第45题 这里的老师是一个音老师根据the Magnificent Tower Building可以推测应该是老师的歌曲描绘的场景,加上孩子喜欢老师,因此孩子应该是兴高采烈的,cheerful。

 

第46题 这里的老师是一个音老师根据the Magnificent Tower Building可以推测应该是老师的歌曲描绘的场景,因此是created。

 

第47题 根据前面对老师的正面评价以及后面的宾语是堆成山的文书工作等,可知这里是你从不会被这些困扰。

 

第48题 根据前一句可知,老师很热爱工作,因此这里是相反地,你似乎享受每一分钟。

 

第49题 be taken 表示生命被夺走,我不明白为什么上帝从我们身边夺走了你。claim也有夺走生命的意思,且主语常为灾难、战争等,但它主要用在新闻中,used especially in news reports,因此这里用taken更好。

 

第50题  作者的孩子还比较小,前半句是我不确定他是不是真的明白老师去世了,而空格后的句子孩子在问老师在天堂也能发挥robot power吗可以知道孩子其实明白老师去了天堂,因此是转折关系,选but。I am not sure, but这是英美人士一种惯用的表达。

 

第51题 根据老师已经离世了可知,孩子是问老师在天堂也能……吗?

 

第52题 和前面的shine on him一致,我希望你在天上也能为他指路,即引导guide。

 

第53题 这里是wish引导的虚拟语气,我希望在你在世的时候我告诉过你这些,但事实是没有,用wish。

 

第54题 承接前一句的我希望在你在世的时候我告诉过你这些,这里是我希望你知道你的音乐的影响范围。

 

第55题 照应前面的孩子唱着歌回家,make children happy等,这里是给他们带来幸福。

 

03阅读理解
答案:56-57 BC  58-60 CAD  61-64 CDAB65-70 BBDABC

A篇是一篇应用文,介绍了四种家庭卫生设备的功能。本篇信息明确,难度较低。

 

B篇主要介绍了狗狗对作者的重要意义,以及作者为了脱离失去狗狗给自己带来的悲伤情绪而开始新的生活故事。

 

C篇介绍了英国政府要建设的一个桥梁项目,具体谈论了这个巨大的桥梁项目背后需要考虑的桥梁结构问题等内容。第62题要注意C选项的用词太绝对了,做题不要太求快哦。

 

D篇主要介绍了Boomer generation和Gen Y不同成长背景导致工作态度和风格不一,提倡长一辈的管理者看到这种差异,对年轻一代积极鼓励和反馈他们的工作。

详细解析:

A篇

 

第56题 B 定位到TUSHY Classic信息下的“this toilet accessory simply sits beneath your toilet seat and connects to your water source without the need for electricity”可知这个设备是不需要电力连接就可以使用的,故选B。

 

第57题 C 定位到PureAir FRIDGE信息中的“when power is running low, there is noticeable alarm when the fridge is opened” 当电量不足时,打开冰箱会有明显的报警,故选C。A项可以使用多款手机,B项必须要与水源连接起来,D项是自动调整,故均排除。

 

B篇

 

第58题 C 联系上下文,上文第一段说狗狗对我的重要意义以及我失去它后非常想念它“I have been missing him terribly”和第三段第一句”It's no wonder I miss him“可知第二段写狗狗无私的陪伴是为了突出”我“对Oscar的思念和失去它的悲伤,故选C。

 

第59题 A 词义猜测。根据第三段写失去狗狗让我心情低落“low and unmotivated“可知spiral downwards是相似意思,故选A。

 

第60题. D 根据第四段“I didn’t want my mood to spiral downwards, so I have started a new, gentle morning practice…by creating a warming ritual”可知这个仪式是为了让作者对低落情绪做告别,开始新的生活,故选D。

 

C篇

 

第61题 C 第一段提到政府颁布的人物是为了调查是否能够完成桥梁连接项目的可能性,第二段提到的桥梁构建要考虑的水深、大跨度等问题,这些都是与桥梁结构有直接关系的,另外第二段最会“structural engineer”也更加明确了,故选C。

 

第62题 D 定位到第四段第一句,“Even so, such a structure would still leave those travelling across it at the mercy of high winds and heavy rain” 可知,第一种结构会让穿越它的人们受到大风和暴雨的影响,也就是这种结构并没有很好地考虑天气因素的影响,故选D。C项的destroy用词太绝对了,故D项更合适。

 

第63题 A 定位到最后一段第一句“At the moment it is an idea and not much more than that” 可知目前此次桥梁建设项目还是一个想法,仅此而已,故选A。

 

第64题 B 本文是以英国的一个巨大的、具有挑战性的桥梁项目贯穿全文的,全文都在探讨如何从架构上设计、以及提到了费用问题,都是围绕这个巨大的桥梁项目,故选B。

 

D篇

 

第65题 B 根据文中第一段Boomer managers 对Gen Y的抱怨,可知他们对Gen Y的工作态度不满意,故选B。

 

第66题 B 第三段第四段主要介绍了Boomer generation和Gen Y的成长背景和由此导致他们的生活工作态度不同,因此在工作中才会出现种种矛盾,故选B。

 

第67题 D 根据第三段“they tend to think they can change the world and they want to fulfill their own individual goals and potential. They come to the workplace confident…”可知他们拥有野心且自信,故选D。

 

第68题 A  我们需要不断寻找闪现在第6-8段的一些关键词,比如 ongoing feedback, balance the feedback, supportive, immediate responses, get immediate attention,  praise 这些词与A 选项的continual appreciation与assistance贴得更近。B选项是一个两处取信息组合形成干扰选项,原文出现的是results,但是good并没有出现。所以小心分析错误选项特点非常重要。

 

第69题 B 根据文中第六段“Gen Y workers are used to immediate feedback on how they are doing…Be sure to balance the feedback: tell them what they did well as well as how they can improve”可知他们需要即刻的并且要衡量反馈内容的工作反馈,故选D。

 

第70题 C 根据文中第九段,“These younger generations have seen the negative effects that work has produced on Boomers and decided that they want some balance in their lives”可知Gen Y是看到了工作对上一代的负面影响,因此想要平衡工作和生活,不想重蹈覆辙,故选C。

 

04任务型阅读
答案:

这篇任务型任务型讲了盗版现象和相关措施的问题,并举出了几个成功的例子。总体考察理解概括和固定搭配,定位容易,且答案具有一定包容性,难度中等。较难的是72题,要概括出经济遭受损失才能得出suffer这个答案。

详细解析:

第71题 理解概括题,也考察固定搭配。第一段第二行...90%of files...are copyrighted.九成的网传文件其实是有版权的,也就是大部分,the majority of...大部分...,故填majority。

 

第72题 理解概括题。第一段第三行...it's costing the US economy up to 250bilion a year.经济蒙受损失,故填suffer。

 

第73题 理解概括题。结合二三四段在说相应的对策和问题或者弊端,故填drawbacks/disadvantages。个人觉得problems也可以。

 

第74题 考察固定搭配。第二段倒数第二行...who has been accused of piracy...被指控为盗版罪,这里注意题干是with,同义替换为be charged with,故填charged。

 

第75题 理解概括题。第四段第一句...Netflix lets their users stream films to their TV.网飞公司让用户将电影拷贝到自己的电视机上,注意题干的to,故填allow/permit。

 

第76题 理解概括题。第三段最后一句If everybody had access to the content at the same time, you wouldn't have a piracy problem.也就是说缺少平等的内容获取时间也会导致盗版,故填lack/shortage。

 

第77题 理解概括题。第四段第二行...Netflix's selection of movies is too small...电影公司提供的资源选择不多,也就是范围狭小,故填small/narrow/limited。

 

第78题 理解概括题。结合第六段整段,Spotify 这个公司提供了大量的即刻可以获得的歌曲资源,价格也合理,这是一个成功的案例,故填example。 

 

第79题 理解概括题,也考察固定搭配。第七段第二行...give albums away for free and then make money from tours and merchandising.免费发放唱片,靠巡回演出和周边商品来赚钱获利,make a fortune发财获利,故填fortune/profit。

 

第80题 理解概括题。最后一段最后一句And one thing is for sure: it's not going away anytime soon.盗版现象依然会存在,也就是需要持久不懈的努力,故填requires/needs/demands。

 

05作文

详细点评:

这篇作文属于新瓶装旧酒,命题类型与教育惩戒(即老师有权利惩罚犯错误的学生),只不过这里把主体换成了父母,讲亲子教育。幸运的是,亲子教育问题我们也写得不少,比如2019届南通某次考试(具体哪次不记得),孩子们应该是有话可讲的。

 

第一段

 

30个字概括属于现象+反响类,也就是现象和反响都要写出来。

 

现象:小男孩用墨水把公共场所,邻居的衣服都弄脏了,爸爸妈妈没有打他,也没有惩罚他,而是自己以身作则,教会小男孩承担起犯错误带来的后果和责任。

 

反响:网友纷纷点赞!

 

于是30个字概括就有了。

 

Having poured ink out of the window and dirtied the public area alongside the neighbor's clothes, a naughty boy was taught to take responsibility by his parents, whose education method won widespread recognition online. (35 words)

 

第二段

 

如何看待,应该是支持还是反对爸爸妈妈的这种教育方式,这里明显是支持。

 

向内看:爸爸妈妈没有打骂孩子,而是以实际行动(比如道歉,赔偿,目击清洗过程)等等行为和动作让孩子看到,犯错误后会带来一系列累人累心的弥补行为。这些弥补行为相比打骂更能够让孩子能够体会到调皮带来的快感是多么地短暂,而它带来的痛苦却会是如此地持久和刻骨铭心,以后孩子再调皮时,他会去考虑调皮可能导致的负面后果,从而三思而后行。

 

向外看:父母的以身作则的教育方式让邻居还有广大网民会看到,相比传统的一味打骂孩子,棒棍底下出孝子、讲道理,讨好,威胁、恐吓等教育模式,父母面对后果勇于承担,不退让,不退缩的姿态更加容易让孩子反思,改进和痛改前非。

 

I also sing high praises for the couple's parenting style. Specifically, rather than shrink from the terrible consequences of their son's misbehavior, the couple apologized to the neighbors, compensated for their losses and mended the vandalized areas. It is their graceful manner and sincere attitude that leave a deep impression on the badly-behaved son, who, after a deep reflection, will reform himself and turn over a new leaf. The couple also showcase an unconventional way of educating kids, whose effectiveness might far outweigh the traditional methods like beating, abusing or intimidating.

 

第三段

 

面对孩子犯错,首先父母要带领孩子像这对父母一样,承担责任,即弥补孩子错误可能带来的后果,最大限度地减少和降低孩子的错误对他人的负面影响和损失。其次,父母要反思自己平时的教育方法,是不是哪个环节出了问题,比如是不是平时太宠,太骄纵,太惯孩子,如果是这样,应该立马帮助孩子树立规则意识,用规则来约束和管教孩子。比如,犯了错误就必须要承担起相应的后果,2-3次之后孩子会思索自己的行为可能带来的后果,从而避免重犯。再次,父母应该用好奇的正向问题问出孩子犯错误的原因,帮他矫正不正确的认知和行为。最后,父母应该配合学校老师的德育工作,帮助孩子树立正确的价值观和人生观。

 

Should a kid commit mistakes, firstly, parents need fully understand the kid's motive behind. Say, if the mistake is made due to the child's improper cognition or value, parents, as their guardian and first teacher, should in no time correct them. Secondly, proper rules and disciplines should be introduced within the family so that a misbehaved kid will have to face the music after he gets his way. Thirdly, parents should work closely with teachers and instill within kids a correct moral sense. After all, the ability to distinguish between right and wrong will guide children to the right track and shape them into an upright future citizen.

 

以下作文属于龚露老师原创,因为想最大限度地呈现更多观点,所以超了字数,正式考试中,第二段会保留1个论证,而且,最后一段会只用2个论证。

 

Having poured ink out of the window and dirtied the public area alongside the neighbor's clothes, a naughty boy was taught to take responsibility by his parents, whose education method won widespread recognition online. (35 words)

 

I also sing high praises for the couple's parenting style. Specifically, rather than shrink from the terrible consequences of their son’s misbehavior, the couple apologized to the neighbors, compensated for their losses and mended the vandalized areas. It is their graceful manner and sincere attitude that leave a deep impression on the badly-behaved son, who, after a deep reflection, will reform himself and turn over a new leaf. The couple also showcase an unconventional way of educating kids, whose effectiveness might far outweigh the traditional methods like beating, abusing or intimidating.

 

Should a kid commit mistakes, firstly, parents need fully understand the kid’s motive behind. Say, if the mistake is made due to the child's improper cognition or value, parents, as their guardian and first teacher, should in no time correct them. Secondly, proper rules and disciplines should be introduced within the family so that a misbehaved kid will have to face the music after he gets his way. Thirdly, parents should work closely with teachers and instill within kids a correct moral sense. After all, the ability to distinguish between right and wrong will guide children to the right track and shape them into an upright future citizen. (243 words)

 

 

 

盐城市2020届高三年级第次模拟考试

英语试题参考答案

第一部分 听力(共两节,满分20分)

1. C    2. A    3. B    4. A    5. C    6. C                 7. B                 8. A                 9. B                 10. C

11. B   12. A   13. C   14. B   15. B   16. A                17. C                18. B                19. A                20. C

 

第二部分 英语知识运用(共两节,满分35分)

第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)

21. A 22. D 23. D 24. C 25. B  26. C 27. D 28. D 29. A 30. C

31. B 32. C 33. B 34. A 35. B

第二节完形填空20小题每小题1满分20

36. B 37. D 38. C 39. A 40. A 41. D 42. C 43. B 44. A 45. B

46. D 47. C 48. B 49. A 50. C 51. B 52. D 53. A 54. C 55. D

 

第三部分 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)

56. B 57. C 58. C 59. A 60. D 61. C 62. D 63. A 64. B 65. B

66. B 67. D 68. A 69. B 70. C

 

第四部分 任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)

71. majority    72. suffer    73. disadvantages/drawbacks             

74. charged    75. allow/permit  76. lack/shortage

77.narrow/limited/small  78. example   79. fortune/profit

80. needs/requires/demands

 

第五部分  书面表达(满分25分)

The parents of a naughty boy, who troubled his neighbors by pouring ink out of a window, resolved the dilemma immediately and wisely, for which citizens were loud in their praise.

I applaud the couple for their approaches to dealing with the problem. To begin with, they responded actively to neighbours complaints and spared no efforts to solve the problem responsibly, contributing to creating a harmonious community. Additionally, reasonable punishment made their son aware of his misbehavior, which reflected the value of education.

No kids will not make mistakes during their growth. When children make mistakes, parents are supposed to act rationally, identifying the reasons behind them and opting for education methods accordingly. Plus, bear in mind that if punishment is necessary, childrens self-esteem should be maintained. It is therefore desirable not to use physical punishment of any sort but to assist them in mending their ways.

 

 

听力原文

Text 1

M: Have you got much homework?

W: I’ve got some art.It doesn’t have to be handed in till Friday. My history essay has to be in tomorrow, though, so I’d better finish that this evening.

Text 2

W: Did I tell you my brother’s working at Scooterthat new designer clothes place?

M: Cool! I’d like to work there as a shop assistant myself.

W: Well, he wanted to do that, but they only needed a security guard. So he was given that job instead.

Text 3

W: The basketball game starts soon.

M: You want to watch that?

W: Well yeah

M: I am hoping to watch that documentary on animal communication. It’d beuseful for my project, and you can watch the chat show you love after it.

Text 4

M: The food’s great and isn’t expensive.

W: Yes. This burger’s as delicious as it looks in the picture, but I thought it would be big.

Text 5

M: I didn’t like the concert yesterday, mainlybecause the musicians hadn’t practiced enough. They were bad,I think.             

W: Really? I think they played well, but I’ve never seen some of those instruments before.

M: It must be interesting to play something new, I guess.

Text 6

M: These sports shoes are my size, but they only have them in green. That wouldn’t be my first choice of color, but I’ll try them on and see how they feel— that’s the mostimportant thing. My old ones were a bit tight.

W: Those look good on you— the color’s really stylish, but most students at our school are wearing black ones these days.

M: Yes, especially the boys in your class. Anyway, these aremade from a new kind of material and feel really light. They’re great. I hope I’ve got enough money.

W: Don’t worry. My mum just gave me some money. I can lend it to you.

Text 7

M: I really enjoyed that. I came so close to getting the ball in the net a few times.

W: If you all play as well as that in every game, you should start actuallybeating some of the other teams.

M: I hope so. We’ve all trained really hard this season, and our newcoach has made a big difference. I think I probably played better thanusual because Mum and Dad could both get here for once. I’m always cheerful when they do.

W: Well I’m sure they enjoyed it as much as I did.

Text 8

M: Thank you for taking me camping with youlast weekend, Aunt Lizzie.

W: It was great, especially when wewent swimming. It was too windy to swim in the sea, butthe lake was great anyway. Perhaps next time we can trythe river.

M: Sleeping in a tent was new for me. I was worriedabout it on the first night, but I soon found out howexciting it is! My brother was very unhappy that he couldn’tcome with us.

W: The campsite was quite big, but it’s a pity there wasnowhere to buy food and things. And the showers there were a bit dirty, but OK.

Text 9

M: Jasmine, what made you decide to go on a flying experience day?

W: A friend of mine tried it. Even though she’d been frightened, she toldme she’d noticed her house while she was up there. That made me want to look for mine, too. It wasn’t like I wanted to fly planes professionally oranything.

M: How was your flying instructor?

W: She was brilliant. I’d always imagined flying instructorswould be cool and quiet people. Jana was like that before we took off but quite different in the air. She chatted with me and mademe laugh by saying funny things — she said afterwards she did it to helppeople relax.

M: And what about the flight?

W: It wasone of the most exciting things I’ve ever done,although I was kind of expecting that. When we landed, it felt like we’dbeen up there for hours, although it was only about 30 minutes in reality.In some of the online reviews, people said they were tiredafterwards, but I was just the opposite. And it made me want to try other experience days like horse riding. First on my list, though, would be driving a sports car, and after that would come deep-sea fishing.

Text 10

W: Hello, everyone! I’d like to tell you about this wonderful acting clubI joined recently. The best thing about it is the teacher, Alice Fisher, and she’s appearing in a play at the big theater in town now. She plays a policewoman in that, but you’ll probably know herbetter as the farmer in the series Green Valley that was on last year.

She’s worked as a professional theater actor for about 10 years. As wellas having three years’ experience of appearing in serious drama, she’s spent seven years working in comedy productions, so she has lots ofdifferent talents.

The classes are always fun and are split into two sections. In the firstpart, rather than practicing anything to do with movement of the body,we focus instead on how to control the voice as an actor. Inthe second part, we practice our performance skills.

At the moment, we’re practicing for a play, The Passenger, which will be on at the TownTheater soon. We’re hoping that thislatest one will be as popular as the last production the club did, whichwas called Reality.

We’ve got our last practice for the new play on July 13th, with audiences able to come and see it from July 20th for one week.

 

 

免费资料下载额度不足,请先充值

每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

下载确认

云校通余额已不足,请提醒学校管理员续费,本次下载所需学贝将从您的个人账户扣除。

当日云校通个人额度已用完,请明天再来,本次下载所需学贝将从您的个人账户扣除。

您当前为云校通用户,下载免费
下载需要:
本次下载:免费
账户余额:0 学贝
首次下载后15天内可免费重复下载
立即下载
  • 充值下载
  • 扫码直接下载
  • 下载需要:0 学贝 账户剩余:0 学贝
    学贝可用于下载教习网 400万 精选资源,300万 精选试题,在线组卷
  • 想免费下载此资料?完善资料,立得50学贝
    微信扫码注册

    微信扫码,快速注册

    注册可领 50 学贝

    手机号注册注册可领 50 学贝
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    免费下载这份资料

    当前资料价格价值0元

    邀请0名老师关注教习网即可免费下载这份资料

    微信扫一扫,将图片分享至朋友圈或者微信群

    每邀请1名好友关注即可获得5学贝奖励,多邀多得无上限,

    学贝实时到账,在手机端 “个人中心” - 点击我的学贝查看奖励明细

    返回顶部
    返回
    顶部